Verdiepende Vrijdagen

Het idee voor de Verdiepende Vrijdagen is ontstaan uit vragen van cliënten die toe waren aan stoppen, maar nog wel behoefte hadden aan af en toe een oppepper. 
Uit experimenten met verschillende opzet is als vorm gegroeid: iedere twee maanden een hele dag therapie in de vorm van een workshop.

Verdiepende Vrijdagen zijn bedoeld voor cliënten die nog in therapie zijn èn voor cliënten die hun therapie hebben afgerond.
Voor cliënten die in individuele therapie zijn, kan het een eerste kennismaking zijn met groepstherapie, of een aanvulling op de individuele therapie. 
Deze dagen zijn niet geschikt als eerste kennismaking met psychotherapie.

De Verdiepende Vrijdagen zijn gestructureerd, met tijd voor persoonlijk werk, voor cursorisch werk in de vorm van oefeningen vanuit korte stukjes theorie. 
Deze vorm biedt bovenal plaats voor oefeningen of werk waar juist een groep voor nodig is, bijvoorbeeld familie-opstellingen, psychodrama, close supervisie en lichaamswerk.
Uiteraard wordt er tijd besteed aan verbindende en stress-reducerende oefeningen zoals samen zingen, meditatie, ontspanning, of andere vormen op verzoek.
Niets hoeft, maar er kan van alles.
Ook wie wil oefenen in het geven van close supervisie is van harte welkom.

De groepsgrootte is maximaal 12 deelnemers.

Het programma wordt flexibel gehanteerd en aangepast aan de wensen vanuit de groep.
Mocht je een verzoek hebben betreffende theorie, oefeningen of een speciale werkvorm, dan kun je dat tevoren laten weten.

Er is meestal een vaste kern van mensen die iedere keer meedoen, maar je kunt ook zelf bepalen aan welke Verdiepende Vrijdagen je deelneemt. 

Op dit moment zijn er geen Verdiepende Vrijdagen geplanned.
Bij voldoende belangstelling kan deze werkvorm weer worden opgestart.